Onze Historie

Metamorfose is opgericht door Barend Linskens. Al in zijn tienerjaren was hij gefascineerd door snelle brommers, stoere motoren en klassieke auto’s. Waarom, dat kon hij toen nog niet zeggen. Na zijn middelbare-schooltijd vond hij een baan als slijper bij een klein bedrijf. Daar ontdekte hij dat het opknappen van oude en versleten materialen hem in het bloed zat. Vol overgave werkte hij gedurende een aantal jaren in dit bedrijf.

Begin jaren 90 kreeg het bedrijf het moeilijk, onder andere door de toenemende concurrentie. Helaas kon de eigenaar van het bedrijf het hoofd niet boven water houden waardoor een faillissement onvermijdbaar was. Barend, ambitieus als hij was, trok de stoute schoenen aan en nam de machines en de overgebleven klanten over.  Want hij was ervan overtuigd dat er een kans van slagen was voor een bedrijf dat het anders deed dan anderen. Dat de nadruk legde op kwaliteit en service. Daarmee was in 1991 Metamorfose geboren.

Van meet af aan werkte Barend Linskens aan het opbouwen van een klantenkring. En dat ging voorspoedig: al snel had hij behoefte aan personele uitbreiding. Inmiddels heeft Metamorfose vier medewerkers in dienst en concentreert Barend Linskens zich voornamelijk op de bedrijfsvoering. De klanten komen uit heel Nederland, en ook Duitse en Belgische klanten weten Metamorfose inmiddels te vinden. De voornaamste reden? De kwaliteit en de service. Want dat is de basis waarop Metamorfose is gestoeld. En waar het de komende jaren nog veel succes mee gaat hebben.

Webdesign: Twototango Panningen